رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس

برنامه سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ برای حل مشکل معیشتی ۳۰ هزار خانوار

فرمانده سپاه محمد رسول‌ الله (ص) تهران بزرگ با اشاره به اینکه این همراهی‌ها و همدلی‌ها، اتفاقات زیبایی را در کنار ویروس منحوس کرونا در این ایام رقم زد، گفت: سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ قصد دارد مشکل معیشتی ۳۰ هزار خانوار را حل کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
کد خبر: ۴۰۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار «محمدرضا یزدی» فرمانده سپاه محمد رسول‌ الله (ص) تهران بزرگ امروز در نخستین جلسه «رزمایش همدلی و کمک مومنانه» در تهران اظهار داشت: این همراهی‌ها و همدلی‌ها، اتفاقات زیبایی را در کنار ویروس منحوس کرونا در این ایام رقم زد.

 

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز نیمه شعبان مبنی بر برگزاری رزمایش گسترده در کشور برای مواسات و کمک به نیازمندان، گفت: اینجا جمع شده‌ایم تا از موازی‌کاری در کمک به نیازمندان در تهران جلوگیری شود.

 

فرمانده سپاه تهران بزرگ امروز با بیان اینکه هر مجموعه و نهاد باید بخشی از کار را بر عهده بگیرد، افزود: باید تلاش کنیم تا در کنار هم تمام ظرفیت‌های شهر تهران را شناسایی کنیم و اقدامات لازم را انجام دهیم.

 

سردار یزدی با اشاره به خدمات مختلف سپاه محمد رسول‌ الله (ص) تهران بزرگ به نیازمندان، خاطرنشان کرد: سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ قصد دارد مشکل معیشتی ۳۰ هزار خانوار را حل کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار